هزینه اسلیو معده چقدر است؟ (بررسی تمام نکات لازم درباره هزینه ها)

هزینه اسلیو معده چقدر است؟ (بررسی تمام نکات لازم درباره هزینه ها)

عمل اسلیو معده یکی از روش های جراحی لاغری است که به دلیل کارایی بالا و عوارض نسبتاً کم، به یکی از محبوب ترین روش های جراحی در میان افراد با چاقی مفرط تبدیل شده است. این عمل با کاهش حجم معده، باعث کاهش اشتها و مصرف غذا می شود که در نهایت منجر به کاهش وزن قابل توجهی می گردد. اما با وجود مزایای فراوان، هزینه عمل اسلیو معده می تواند برای بسیاری از افراد یک چالش بزرگ باشد. در واقع بسیاری از بیماران تنها به هزینه اصلی عمل توجه می کنند و از هزینه های جانبی و غیرمستقیم مرتبط با آن بی اطلاع هستند.

اینفوگرافی هزینه های کلی عمل لاغری

در این مقاله، به بررسی کامل و جامع هزینه های مختلف عمل اسلیو معده، از هزینه های اصلی جراحی تا هزینه های جانبی قبل و بعد از عمل، و همچنین هزینه های غیرمستقیم می پردازیم تا بیماران بتوانند تصمیم گیری آگاهانه تری در این خصوص داشته باشند.

آخرین هزینه عمل اسلیو معده در ایران چقدر است؟

معمولا زمانی که با مطب یک جراح لاغری یا یک بیمارستان تماس می گیرید، به شما یک هزینه کلی ارائه می شود. نکته مهمی در خصوص این اعلام هزینه وجود دارد که باید به آن توجه کنید. زمانی که به شما گفته می شود که مثلا هزینه عمل اسلیو معده 90 میلیون تومان است، در واقع منظور این است که از زمان بستری شدن تا ترخیص 90 میلیون تومان هزینه صرف می شود.

به طور کلی هزینه اصلی عمل اسلیو معده شامل هزینه های جراحی و بیمارستان است که معمولاً بین 89 تا 100 میلیون تومان متغیر است. این هزینه ها غالبا به دلیل هزینه بسیار بالای وسایل و تجهیزات مورد نیاز در این عمل است که بسیار گران قیمت است و سبب شده که این عمل جراحی در تمام دنیا عملی پر هزینه و گرانقیمت باشد. سایر موارد همچون دستمزد جراح ، هزینه اتاق عمل، بیهوشی و سایر خدمات بیمارستانی هزینه بسیار کمتری را شامل می شود.

چه عواملی بر هزینه عمل اسلیو معده تاثیر مستقیم دارند؟

نوع بیمارستان: بیمارستان های خصوصی و مراکز تخصصی اغلب هزینه های بیشتری نسبت به بیمارستان های دولتی دریافت می کنند.

تجهیزات و فناوری های مورد استفاده: استفاده از تجهیزات پیشرفته تر و فناوری های جدید ممکن است هزینه عمل اسلیو معده را افزایش دهد، اما می تواند نتایج بهتری را نیز به همراه داشته باشد. در اصل یکی از اصلی ترین عواملی که روی هزینه نهایی تاثیر می گذارد خرید تجهیزات عمل مانند استاپلر یا همان منگنه اسلیو است که برای هر بیمار باید به صورت جداگانه تهیه شود.

عمل جراحی لاغری با لوازم پیشرفته

مدت زمان بستری در بیمارستان و بخش بستری: برخی از بیماران ممکن است نیاز به بستری طولانی تری داشته باشند و یا در بخش مراقبت های ویژه حضور یابند که این مساله می تواند هزینه های اضافی را به دنبال داشته باشد.

پوشش بیمه: متاسفانه بیمه ها پوشش مناسب و کافی برای این عمل در نظر نگرفته اند به گونه ای که بیمه های پایه تاثیر زیادی روی کاهش هزینه عمل اسلیو معده ندارند و حتی بیمه های تکمیلی تا حدودی می تواند هزینه ی عمل را کاهش دهد.

هزینه های جانبی قبل از عمل جراحی که باید در نظر گرفته شوند

چیزی که تا اینجا عنوان شد (که هزینه عمل اسلیو معده بین 87 تا 150 میلیون تومان است) مربوط به هزینه اصلی عمل بود یعنی از زمان ورود تا زمان ترخیص شما. نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که شخص متقاضی می بایست به فکر هزینه های قبل و بعد از زمان عمل و اقامت در بیمارستان هم باشد. هر چند که این هزینه ها در مقایسه با هزینه های عمل جراحی بسیار ناچیز می باشند ولی باید موارد زیر را در نظر گرفت که می توانند هزینه زا باشند و مستقیما باید توسط متقاضی پرداخت شود :

+ هزینه آزمایشات

هزینه آزمایش های قبل از عمل اسیلو معده

قبل از انجام عمل اسلیو معده، بیمار باید تحت یک سری آزمایش ها و تست های مختلف قرار گیرد تا اطمینان حاصل شود که بیمار از نظر سلامتی برای این عمل آماده است. برخی از این آزمایش ها شامل آزمایش خون کامل، الکتروکاردیوگرام (EKG)، تست های تصویربرداری مانند سونوگرافی یا CT اسکن و همچنین مشاوره های پزشکی با متخصصین مختلف می باشد.این آزمایش ها به پزشکان کمک می کند تا وضعیت عمومی سلامتی بیمار را ارزیابی کرده و هرگونه مشکل پزشکی که ممکن است بر عمل تأثیر بگذارد را شناسایی کنند.

+ هزینه ویزیت ها و مشاوره ها

مشاوره های پزشکی نیز بخشی از هزینه های جانبی قبل از عمل هستند و مجددا تاکید می شود که ربطی به هزینه عمل اسلیو معده ندارد بلکه هزینه باید به صورت جداگانه پرداخت شود زیرا ویزیت ها و مشاورات متعدد پزشکی به طور معمول خودش شامل هزینه می شود که البته ناچیز است. بیمار باید با متخصصین قلب و عروق، غدد و روانشناس صحبت کند تا وضعیت جسمی و روانی اش با دقت ارزیابی شود. این مشاوره ها می توانند به بیمار کمک کنند تا بهتر برای عمل آماده شده و از مشکلات احتمالی پس از عمل جلوگیری کند.

هزینه ویزیت عمل اسلیو معده

باید به فکر هزینه های جانبی بعد از عمل نیز باشید!

پس از انجام عمل اسلیو معده، بیمار نیاز به مراقبت های خاص و پیگیری های پزشکی دارد تا از بهبود کامل و بدون عارضه اطمینان حاصل کند. این موارد نیز شامل هزینه می شوند که باید توسط بیمار پرداخت شوند. نکته مهم این است که نباید نگران آن ها بود زیرا در نهایت ارزشش را دارد و برای بسیاری از بیماران مساله و فشار مالی زیادی ایجاد نمی شود. مهم ترین عوامل موثر بر هزینه جانبی بعد از جراحی اسلیو معده عبارتند از:

+ ویزیت های دوره ای و آزمایشات

یکی از هزینه های مهم پس از عمل، ویزیت های پیگیری با جراح اسلیو و سایر متخصصین است. این ویزیت ها به بیمار کمک می کنند تا پیشرفت خود را پس از عمل پیگیری کند و هرگونه مشکل یا عارضه احتمالی را در مراحل اولیه شناسایی و درمان کند. همچنین، بیمار باید به طور منظم آزمایش های دوره ای انجام دهد تا وضعیت سلامتی و عملکرد معده بررسی شود.

+ مکمل های غذایی

یکی دیگر از هزینه های جانبی پس از عمل (سوای از هزینه عمل اسلیو معده)، هزینه مکمل های غذایی و ویتامین ها است. به دلیل تغییرات در سیستم گوارشی و کاهش حجم معده، بیمار ممکن است با کمبودهای تغذیه ای مواجه شود. استفاده از مکمل های غذایی و ویتامین ها به بیمار کمک می کند تا این کمبودها را جبران کرده و از مشکلات ناشی از آنها جلوگیری کند. همچنین، مشاوره های تغذیه ای و روانشناسی نیز پس از عمل ضروری هستند تا بیمار بتواند رژیم غذایی مناسبی را رعایت کند و با تغییرات روانی و احساسی پس از عمل کنار بیاید.

هزینه مکمل ها بعد از عمل اسیلو معده

بعد از عمل جراحی اسلیو و بای پس فرد تا حدود دو سال می بایست از مکمل های غذایی استفاده نماید. (هر چند که امروزه این توصیه به تمامی افراد حتی افرادی که تحت عمل جراحی قرار نگرفته اند می شود. ) این مورد تا حدودی موجب تحمیل هزینه به بیمار می شود.

چطور هزینه عمل اسلیو معده را کاهش دهیم؟

به طور کلی هزینه ها در یک محدوده خاص قرار دارند و اغلب جراحان یا بیمارستان ها هزینه ها را در همان محدوده ای که ابتدای مقاله عنوان شد، دریافت می کنند. با این حال می توان با مقایسه هزینه جراحان مختلف و استفاده از پوشش بیمه تا حدی بار هزینه عمل اسلیو معده را کاهش داد.

تأثیر بیمه پایه و تکمیلی بر هزینه عمل اسلیو معده در ایران

باید قبول کنیم که با وجود مزایای بیشمار عمل اسیلو معده، اما این عمل هزینه های زیادی را به بیماران تحمیل می کند. ولی بیماران در این مسیر می توانند از کمک بیمه های پایه و تکمیلی برای کاهش هزینه ها استفاده کنند. در واقع بیمه می توانند نقش بسیار مهمی در کاهش این هزینه ها ایفا کنند. بیایید تاثیر هر یک از انواع بیمه های پایه و تکمیلی در کاهش هزینه عمل اسلیو معده را با هم مرور کنیم:

+ بیمه پایه

بیمه های پایه نظیر بیمه تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح یا حتی بیمه سلامت در ایران، بخشی از هزینه های مرتبط با عمل اسلیو معده را پوشش می دهند. این پوشش معمولاً شامل هزینه های بستری و برخی از خدمات جراحی (به صورت محدود) می شود.

با این حال، بسیاری از هزینه های مهم نظیر تجهیزات پزشکی پیشرفته و خدمات جانبی پس از جراحی تحت پوشش این بیمه ها قرار نمی گیرد. به دلیل محدودیت های بودجه ای، بیمه پایه ممکن است تمام هزینه عمل اسلیو معده را پوشش ندهد و بیماران باید بخش زیادی از هزینه ها را خودشان پرداخت کنند. به عنوان مثال بیمه تامین اجتماعی بین 10 تا 15 درصد کل هزینه ها (بجز تجهیزات) را پوشش می دهد و همین میزان را نیز، از 6 ماه بعد از عمل به بیمار پرداخت خواهد کرد.

+ بیمه تکمیلی

بیمه های تکمیلی نقش مهمی در کاهش هزینه عمل اسلیو معده دارند. این بیمه ها معمولاً طیف وسیع تری از هزینه ها را پوشش می دهند که شامل هزینه های بستری، جراحی، و خدمات پس از جراحی می شود. برای استفاده از مزایای بیمه تکمیلی، بیمار باید شرایط خاصی مانند داشتن BMI بالای ۳۵ به همراه بیماری های مرتبط یا BMI بالای ۴۰ بدون بیماری های مرتبط را دارا باشد.

شرایط و میزان پوشش بیمه های تکمیلی بسته به شرکت بیمه و نوع قرارداد متفاوت است. برخی بیمه ها ممکن است نیاز به تأیید وضعیت سلامت بیمار توسط پزشک معتمد و بررسی شرایط قبل از تأیید پوشش جراحی داشته باشند. همچنین، ممکن است برخی از بیمه ها دوره انتظار مشخصی قبل از پوشش جراحی تعیین کنند. بیماران باید قبل از تصمیم گیری برای انجام جراحی، شرایط دقیق بیمه خود را بررسی کرده و با نماینده بیمه مشورت کنند تا از میزان پوشش و شرایط دقیق مطلع شوند.

محدودیت های بیمه تکمیلی برای کاهش هزینه اسلیو معده

استفاده از بیمه تکمیلی به بیماران کمک می کند تا بخشی از هزینه عمل اسلیو معده را پوشش دهند، اما باید به محدودیت ها و شرایط خاص هر بیمه توجه داشت. برخی بیمه ها ممکن است برای هزینه هایی نظیر آزمایش های پیش از جراحی و تجهیزات خاص نظیر منگنه های مورد استفاده در جراحی، پوشش نداشته باشند. به همین دلیل، بیماران باید تمام جزئیات پوشش بیمه خود را با دقت مطالعه کرده و از مشاوره های بیمه ای بهره مند شوند تا بتوانند هزینه ها را به حداقل برسانند و از بروز مشکلات مالی پس از جراحی جلوگیری شود.

هزینه عمل اسلیو دکتر امیراحمدی با بیمه تکمیلی چقدر است؟

دکتر امیراحمدی بیشتر عمل های خود را در بیمارستان هایی انجام می دهند که با بیمه های آتیه سازان، ایران، فولاد، صدا وسیما و پارسیان و سایر بیمه های تکمیلی مستقیما طرف قراردارد هستند. افراد متقاضی می توانند بسته به تعهد و پوشش این بیمه ها، میزان زیادی از هزینه های مربوط به بیمارستان را کاهش دهند.

هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی

برخی از متقاضیان ممکن است بیمه های تکمیلی دیگری داشته باشند. برای این افراد نیز همچنان امکان کاهش هزینه ها وجود دارد. در واقع نامه ای از طرف دکتر یا بیمارستان، برای شرکت بیمه متقاضی نوشته می شود تا بعدا بر اساس قوانین و تعهد بیمه، برخی از هزینه ها به ایشان بازگردانده شود. اینکه دقیقا چه میزانی از هزینه ها را برمی گردانند بسته به شرایط و تعهدات شرکت بیمه شما متفاوت خواهد داشت.

هزینه عمل اسلیو دکتر امیراحمدی با بیمه نیروهای مسلح چقدر است؟

چنانچه بیمار بیمه نیروهای مسلح داشته باشند، دکتر عمل ایشان را در بیمارستان های ولیعصر (عج) و امام سجاد (ع) انجام می دهند که غالب هزینه های عمل جراحی را پوشش می دهند.

جمع بندی و نتیجه گیری درباره هزینه جراحی اسلیو معده

همانطور که بارها اشاره شد، عمل اسلیو معده می تواند به بهبود کیفیت زندگی و کاهش وزن افراد کمک کند، اما هزینه های مرتبط با آن نباید نادیده گرفته شود. بیماران باید تمام هزینه های مستقیم و غیرمستقیم را در نظر بگیرند و برنامه ریزی مالی دقیقی انجام دهند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن عمل خود را انجام دهند. بررسی و مقایسه هزینه ها در مراکز مختلف و استفاده از بیمه های درمانی، به افراد متقاضی کمک می کند تا هزینه عمل اسلیو معده را به حداقل رسانده و از نتایج مثبت عمل بهره مند شوند.

دکتر علی امیراحمدی جراح لاغری

در نهایت، تصمیم گیری درباره انجام عمل اسلیو معده باید با دقت و آگاهی کامل صورت گیرد. بیماران باید تمامی جوانب مالی و پزشکی را بررسی کرده و با متخصصین مشورت کنند تا بهترین تصمیم را برای سلامت بدن و زندگی خود بگیرند. امیدواریم این مقاله بتواند به شما در این راه کمک کند و اطلاعات لازم را برای تصمیم گیری بهتر فراهم آورد.

پاسخ به سوالات رایج درباره هزینه جراحی اسلیو معده

هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تامین اجتماعی چقدر است؟

این بیمه ۱۰ تا ۱۵ درصد هزینه ها را تحت پوشش قرار می دهد. لازم به ذکر است که این بیمه پایه هزینه ها را از ۶ ماه بعد از جراحی به شما برمی گرداند.

هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی چقدر است؟

کاملا به نوع بیمه تکمیلی شما بستگی دارد. معمولا بیمه تکمیلی شما اعلام می کند که چه درصدی از کل هزینه را کاهش می دهد. به عنوان مثال برخی از بیمه ها ممکن است ۵۰ درصد و حتی بیشتر را پوشش دهد در حلی که برخی فقط ۲۰ درصد. باید قبل از انجام عمل، حتما با کارشناسان بیمه خود صحبت کنید.

هزینه عمل اسلیو معده با بیمه نیروهای مسلح چقدر است؟

اگر تحت پوشش این بیمه هستید غالب هزینه های شما توسط این بیمه پوشش داده می شود و مبلغ مختصری توسط بیمار پرداخت می شود.

دیدگاهتان را بنویسید
Please Enter All Fields

Your email address will not be published.

Required fields are necessary.

مشاوره رایگان